Acces Direct Editia din 7 Noiembrie 2022

Vezi mai jos aici pe site “Acces Direct” Editia din 7 Noiembrie 2022.

Acces direct este un afișaj de comunicare de tip tabloid difuzat la postul tv Antena Stars începând cu anul 2022, Acces Direct Editia din 7 Noiembrie 2022 difuzat anterior la Antena 1. Afișarea este asigurată prin intermediul Mirelei Vaida și Adrian Velea din luna ianuarie. Ideea afișajului îi aparține regizorului Bogdan Gheorghe. Ecranul Direct Access devine suplimentar oferit prin mijloacele lui Mădălin Ionescu, Simona Gherghe și Cristina Cioran, dintre care Simona Gherghe devine cea mai longevivă.

Acces Direct 7 Noiembrie 2022

Pentru că Accesul Direct de la 1 noiembrie 2022 a înmulțit considerabil piața țintă a canalului Acces Direct Editia din 7 Noiembrie 2022 Antena Stars în intervalul orar în care a fost difuzat afișajul, evaluând Antena Stars în a 4-a vecinătate după Pro TV, Antena 1 și Kanal D, televiziunile veșnice care întregesc. podiumul pieței țintă (locația celor patru canale pe podium este aleatorie) și din cauza faptului că trebuie să relanseze postul Antena Stars, reprezentanții Antenei s-au hotărât să transmită în mod absolut acest display Antena Stars.

Mirela Vaida a spus aproximativ acest lucru că dinamica stilurilor de Acces Direct Editia din 7 Noiembrie 2022 viață și a ocaziilor au făcut-o să înțeleagă că sunt esențiale pentru oameni, acea zonă de interes se dezvoltă televiziunile și că au piața țintă foarte de încredere, această piață țintă având așteptări excesive. de la postul lor preferat. Mirela Vaida a mai menționat, printre altele, că iubitorii Acces Direct au urmărit afișajul indiferent de ora tipărită sau de postul TV pe care a fost difuzat.

  • Leave a Reply