America Express Jurnal de Calatorie Episodul 5 din 7 Noiembrie 2022

See here below on the website America Express Jurnal de Calatorie Episodul 5 din 7 Noiembrie 2022 HD.

În primul episod din Jurnal de America Express Jurnal de Calatorie Episodul 5 din 7 Noiembrie 2022, cele nouă cupluri participante au vorbit despre cum le place experiența de a concura în cel mai dur reality show din România. Publicul Antena 1 și AntenaPLAY au acces la Jurnal de America Express. Săptămânal, luni și marți, după Chefi la cuțite, dar și la AntenaPLAY, fanii emisiunii vor merge în culisele celei mai așteptate emisiune.

În episodul 1 din Jurnal de America Express, America Express Jurnal de Calatorie Episodul 5 din 7 Noiembrie 2022 fanii emisiunii au putut vedea primele imagini din cel mai dur reality show din România. Concurenții care au primit provocări din ce în ce mai dificile au mărturisit că experiența este mult mai grea decât pare la televizor.

Săptămânal, luni și marți, după America Express Jurnal de Calatorie Episodul 5 din 7 Noiembrie 2022, dar și pe romashowbiz, fanii emisiunii vor merge în culisele celei mai așteptate emisiuni, vor cunoaște mai bine perechile de vedete care au mers pe Drumul de Aur, vezi ce se întâmplă în culise camerelor și cum se produce pas cu pas un spectacol de o asemenea amploare.

Anul acesta, cel mai dur reality show din România a ajuns la al cincilea sezon pe alt continent. Asia Express s-a transformat în America Express, iar 9 perechi de stele au început pe Drumul de Aur.

Leave a Reply