Casa iubirii Din 11 Noiembrie 2022

Vezi aici mai jos pe site-ul Casa iubirii Din 11 Noiembrie 2022 HD.

În ediția de marți, Casa iubirii Din 11 Noiembrie 2022 în Casa Iubirii părea să fie o atmosferă mai relaxată, în partea a doua a emisiunii au apărut noi momente tensionate în casa fetelor după ce Radu i-a făcut Ancăi un cadou surpriză, spre marea dezamăgire a lui Kingai, care speră că ea va fi aleasă.
Miercuri, însă, în casa fetelor va izbucni un nou scandal de proporții, între Larisa și Andreea, care vin în lovituri în ciuda faptului că erau bune prietene până de curând.
Tensiuni fără precedent în Casa iubirii! Larisa și Andreea, ceartă aprigă! Casa iubirii Din 11 Noiembrie 2022
În ediția de miercuri, 9 noiembrie, atmosfera tensionată se va instala din nou în Casa Iubirii . Larisa și Andreea se vor întinde după cuțite și vor rosti insulte și replici aprige.
Totul va ajunge la, Casa iubirii Din 11 Noiembrie 2022 un cap în momentul în care Larisa ridică vocea către colega ei, iar atunci Andreea va ceda nervoasă și îi va reproșa comportamentul adoptat.
Dragostea revine la Kanal D, de data aceasta printr-un show de dating impresionant, o experiență complet nouă pentru telespectatori: „Casa iubirii”! Andreea Mantea va fi prezentatoarea acestei emisiuni inspiraționale și omul empatic care va fi alături de concurenți în căutarea sufletului pereche, într-o călătorie plină de provocări.

Leave a Reply