Casatorie Cu Bucluc

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc Casatorie cu bucluc HD.
PRO 2 ADUCE ÎN PREMIERĂ „CĂSĂTORIE CU BUCLUC”. DESPRE CE E VORBA ȘI CÂND ÎNCEPE NOUL SERIAL TURCESC
Căsătorie cu bucluc”, serial turcesc lansat în 2019, cu Caglar Ertugrul și Burcu Özberk în rolurile principale, se vede în premieră în România la postul Pro 2 de marți, 5 octombrie.
Serialul, în original „Afili Aşk”, va debuta la Pro 2 marți, 5 octombrie, la ora 20.30, înlocuind în grilă alt serial turcesc, „Rămâi lângă mine”, cu Furkan Andıç și Aybüke Pusat, care se termină luni, 4 octombrie.

Noul titlu din grila Pro 2 este tot o comedie romantică, având în rolul principal masculin un actor pe care îl știm deja: Caglar Ertugrul. Pe actorul de 33 de ani, posesorul unor ochi verzi superbi și unul dintre cei mai căutați tineri actori din Turcia, telespectatorii români l-au mai văzut în „Yaman” și „În dragoste și în război”. Dar îl pot revedea chiar acum tot la Pro 2, în „Fiicele doamnei Fazilet”, serial care e programat zilnic de la 23.30. Mari producători de seriale, turcii au o particularitate: proiectele mari de televiziune, seriale dramatice sau de epocă, sunt lansate de obicei toamna, odată cu grila nouă, în timp ce vara preferă comedii romantice. Un astfel de serial este și acest „Căsătorie cu bucluc”, în original „Afili Aşk”, lansat în iunie 2019 la Kanal D Turcia.

Datorită poveștii și chimiei dintre protagoniștii, serialul s-a bucurat de succes pe plan local și a continuat până în mai 2020, având 2 sezoane și 38 de episoade până la urmă.

Povestea este încă o variațiune pe tema iubirii dintre doi protagoniști care, deși se au precum șoarele și pisica la început, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt. Kerem Yiğiter (Çağlar Ertuğrul) este un tip răsfățat din lumea bună, moștenitorul unei companii textile importante din Istanbul, care își exasperează tatăl, un bărbat onest, familist convins. De ce e supărat omul de afaceri? Pentru că juniorul e mare amator de petreceri și de femei și nici prin cap nu-i trece să renunțe la viața lui pentru a se face băiat de casă, cuminte.

De partea cealaltă, Ayşe Özkayalı (adică Burcu Özberk) chiar este o fată cuminte, care lucrează la fabrica de textile a celor din familia Yiğiter. Frumoasă, deșteaptă și cu inimă mare, Ayşe se sufocă, ținută din scurt de fratele ei cel mare, Riza (Taner Rumeli), un tip agresiv, care a fost pe vremuri la închisoare. Cât despre celălalt frate al fetei, Erkut (Uğur Uzunel), acesta este un parazit căruia nu-i pasă decât de el. Singurul pe care Ayşe crede că se poate baza este iubitul ei, Berk (Yilmaz Kunt), dar când ea îi propune lui să se căsătorească, ca să poată scăpa de acasă, acesta dispare fără urmă.

Și pentru Kerem, și pentru Ayşe, familiile au alte planuri, doar că, aduși împreună de circumstanțe neașteptate, cei doi ajung să se căsătorească. La început e vorba de un aranjament care îi scoate din încurcături și mai mari, dar cu timpul, cuplul chiar ajunge să se îndrăgostească.
Postul de televiziune Pro 2 va difuza din 5 octombrie serialul turcesc de comedie Afili Ask / Casatorie cu Bucluc – 2019. Serialul va intra in grila postului Pro 2 pe 5 octombrie, la ora 20:30, in locul serialului turcesc Ramai langa mine.
Noul serial Casatorie cu bucluc are 2 sezoane si un total de 38 de episoade, a fost lansat in Turcia de Kanal D. Povestea acestui serial este o poveste clasica de iubire intre 2 persoane diferite care nu se inteleg la inceput, insa pana la sfarsit ajung sa se indragosteasa unul de celalalt.
Kerem Yigiter (interpretat de actorul Caglar Ertugrul) este un baiat bogat, fiul patronului unei fabrici de textile. Tatal lui Kerem este un familist convins si este foarte suparat pe fiul lui pentru ca nu doreste sa isi intemeieze o familie si sa se insoare. Lui Kerem ii plac distractiile, femeile si nu doreste sa se aseze la casa lui.
Ayse Ozkayali (Burcu Ozberk) este o fata tanara frumoasa si desteapta care lucreaza la fabrica de textile. Ayse are 2 frati: Riza (Taner Rumeli) care este fratele mai mare al Aysei, un fost puscarias care o controleaza pe Ayse si Erkut (Ugur Uzunel) acesta este fratele mai mic al Aysei si este un tip caruia nu-i place munca insa se gandeste doar lui sa ii fie bine.
Ayse este logodita cu Berek (Yilmaz Kunt) si ii propune acestuia sa vina acasa la ea sa o ceara in casatorie insa Berek fuge de ideea casatoriei. Familiile celor 2 protagonisti Kerem si Ayse au planuri mari pentru cei doi. Kerem si Ayse se intalnesc la fabrica si pun la cale un plan de casatorie aranjata (fiecare pentru a zadarnici planurile familiilor pentru ei, Ayse sa scape de fratii ei Erkut si Riza iar Kerem pentru a scapa de insistentele tatalui sau legate de insuratoare). Insa, cu timpul, cei doi se vor indragosti unul de altul.
Serialul Casatorie cu bucluc a fost filmat intre anii 2019 – 2020 si a avut un mare succes in tara natala. Pe IMDb a obtinut nota 6.5 din aproximativ 1.500 de recenzii.