Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 121 din 18 Noiembrie 2022

Urmareste pe site , serialul indian Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 121 din 18 Noiembrie 2022.

Sanjana și Sameer petrec momente romantice, Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 121 din 18 Noiembrie 2022 beau vinul dat prin Anjali care are ceva în el, Sameer stinge blândul și metodele Sanjana, Mata și Simar iau loc pe masă. , întreabă ea aproximativ PYUSH, Simar spune că este cu Roshni la o cină, Pari spune că Roshni nu a făcut deserturile care trebuiau să fie împărțite, Roshni vine domestic și spune că PYUSH a fost la o întâlnire, Simar spune că faci tu deserturile? Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 121 din 18 Noiembrie 2022 Roshni spune că le-a împărtășit și că trebuia să meargă împreună cu PYUSH și să achiziționeze gogoși, Pari spune că acum nu mai este corect, Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 121 din 18 Noiembrie 2022, Roshni spune că trebuie să mă ocup de mine. soț și familie, Mata îi spune că Roshni s-a descurcat bine.

Destine Ratacite Sez 2 Ep 121 din 18 Noiembrie 2022

El dorește să o numească oricum nu poate, Sanjana este confuză, Sameer se duce după ea, se duce în camera lor și Sameer o implică. Sameer spune în care te-ai dus? Sameer spune să nu minți, am observat că ai părăsit camera altei persoane, informează ce ai făcut acolo, e nervos. Cineva bate la uşă, este Anjali, Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 121 din 18 Noiembrie 2022 are plante în mână, Anjali spune că am venit să-ţi ofer o surpriză, spune ce s-a întâmplat. Sameer spune că întreabă-ți sora, Sanjana spune că îi este rușine și el sau ea a dormit chiar aici, dar s-a trezit într-o altă cameră cu o persoană în pat, Sanjana spune că Sameer a observat că am ieșit de acolo, Anjali spune că nu ai făcut-o să o informezi? Ea spune că nu, Sanjana spune că poate fi capabilă să mă ierte.

Situația, pe de altă parte, are o întorsătură care modifică totul în viața celor 2 fete, cu toate acestea, chiar dacă acum ele nu se mai lasă doborâte și nu se mai confruntă cu vreun rău fără a lua în considerare orice consecințe fezabile, Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 121 din 18 Noiembrie 2022 sau chiar manipulează. pentru a rezolva cele mai importante necazuri ale propriului lor cerc de rude și lupta pentru a păstra concordia și pacea în interiorul casei. Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 121 din 18 Noiembrie 2022.

Leave a Reply