Interview with the Vampire Ep 7 Subtitrat Romana

Va invit sa observati chiar aici pe site-ul de internet cu noi, Interview with the Vampire Ep 7 Subtitrat Romana on-line subtitrat in romana.
Interview with the Vampire Ep 7 Subtitrat Romana Recapitulare și sfârșit explicat: Finalul s-a dovedit a fi o gală de răsturnări și expresii de dragoste mult mai mari decât am văzut până acum. Sezonul 1 al Interviului cu vampirul s-a încheiat cu un cliffhanger care stabilește un alt sezon pentru a încheia povestea. Poate că ar putea fi și mai multe, dar vom vedea cum decide AMC. Materialul sursă convingător al Annei Rice a văzut o adaptare veridică, care a fost ușor deplasată inițial. Dar cu timpul, episodul s-a îmbunătățit și odată ce Claudia a fost introdusă în poveste, singura cale era de acolo.

Rashid a fost un personaj suspect de la început. Locul lui în viața lui Lou a rămas inexplicabil – până la final. L-am văzut în acțiune la sfârșitul episodului 7 și chiar părea că i-a prins pofta lui David. Atât de mult, încât la începutul episodului 7 jurnalistul îl vede cu ochiul antrenat, încercând să-și descopere adevărul.

Leave a Reply