Iubiri Fara Hotar Ep 56 si Ep 57 din 7 Noiembrie 2022

Urmărește sub telenovela nou-nouță, Iubiri Fara Hotar Ep 56 si Ep 57 din 7 Noiembrie 2022.

Postul Home aduce o telenovela mexicană nou-nouță, „Dragoste fără linii de graniță”, inițial „Amor dividido”, în care îi joacă pe iubiții actori Gabriel Soto (patruzeci și nouă de ani) și Eva Cedeño (32 de ani).

Dragoste fără linii de delimitare episodul patruzeci și opt și episodul patruzeci și nouă din 1 noiembrie 2022 reluare on-line, completă sub „Dragoste fără linii de delimitare” va începe la ora 18.00, totuși de a doua zi, postul va difuza de luni noua telenovela până vineri, de la ora 17.00, câte 2 episoade.

„Boundless Loves” este versiunea unui serial columbian din 2013, Iubiri Fara Hotar Ep 56 si Ep 57 din 7 Noiembrie 2022, iar forjatul este de prim rang.

Pe lângă Gabriel Soto („Vin iubirile neașteptate”, „Inima coronariană acum nu mai cere permisiunea”) și Eva Cedeño („Blestemul meu prețuit”, „O nouă șansă”), o puteai vedea, printre altele, pe Irina Baeva („Dragonul: Întoarcerea războinicului”), Arturo Peniche („Muzica trădării”), Andrés Palacios („Imperiul minciunilor”), José Elías Moreno („Pe firul iubirii”), Lambda García ( „Muzica trădării”) și Fabián Robles („Pe țara dorinței”).

Produsă prin intermediul corporației Televisa, în colaborare cu Univision, producția „Dragoste fără limite” spune povestea de afecțiune dintre Abril (Eva Cedeño) și Max (Gabriel Soto), Iubiri Fara Hotar Ep 56 si Ep 57 din 7 Noiembrie 2022 oameni cu personalități contrare, care rămân într-una dintre un stat amabil (el în SUA, ea în Mexic). Urmărește telenovela Iubiri para hotar episodul patruzeci și opt și episodul patruzeci și nouă din 1 noiembrie 2022 online dedesubt.

Dragoste fără linii de graniță episodul patruzeci și opt și episodul patruzeci și nouă din 1 noiembrie 2022 online
La începutul serialului, cei 2 sunt preocupați de căsnicii care nu le duc fericirea. Debra (Irina Baeva), soția lui Max, ia decizia de a acoperi o ființă însărcinată și de a face un avort fără a-și consulta soțul, care și-a dorit constant copii. Acest lucru le erodează căsnicia și cei 2 se dovedesc a divorța.

Bruno (Andrés Palacios), soțul lui Abril, Iubiri Fara Hotar Ep 56 si Ep 57 din 7 Noiembrie 2022 o părăsește din cauza faptului că visul lui este să rămână în Statele Unite și să câștige o mulțime de bani. Max ia decizia de a prelua o corporație din Mexic și așa o întâlnește pe Abril, care se transformă în asistentul său privat. Așezarea pe care o manifestă și pe care o prezintă ea cere ca protagonista acum să nu mai aibă copii sau o familie, să poată fi la dispoziția șefului.

  • Leave a Reply