iUmor Sezonul 13 Episodul 14 din 20 Noiembrie 2022

Aici, pe site-ul nostru de internet, puteți urmări on-line serialul de comedie, iUmor Sezonul 13 Episodul 14 din 20 Noiembrie 2022.

Vizitatorii așteaptă cu nerăbdare începutul noului sezon al show-ului difuzat la Antena. Şerban Copoț și Dan Badea, gazdele spectacolului, au susținut că pasionații de la domestic vor trăi sezonul plăcut de până acum. Iată în timp ce afișajul începe ofevoluat și ce ajustări se întâmplă!

Noul sezon al cunoscutului display Antena revine pe micile monitoare din toamnă. Gazdele expoziției anunță că vizitatorii pot avea multe momente foarte pline de umor, dar în plus ajustări esențiale. Așa cum erau obișnuiți din sezonul precedent, pe masa juriului se va alătura o celebritate din România, de la oameni de televiziune, până la actrițe și personalități de radio. Se pare că noul sezon poate fi unul plin de surprize, datorită faptului că sunt invitate cele mai importante vedete esențiale din România. De la debut, afișajul a avut un succes excepțional. Pe canalul YouTube, nu mai puțin de 2,5 milioane de abonați urmăresc momentele excelente de prăjire și comedie. Urmărește on-line serialul iUmor Sezonul 13 Episodul 14 din 20 Noiembrie 2022.

iUmor Sezonul 13 Episodul 14 din 20 Noiembrie 2022 on-line
Cel de-al 13-lea sezon al „iUmor” va debuta în septembrie. Cel mai ales poate fi urmărit în dublă porție, vineri, de la ora 20.6 și duminică, de la ora 20.00, la Antena. Gazdele afișajului au făcut, de asemenea, declarațiile principale despre noul sezon.

Sezonul al treisprezecelea „iUmor” este setat să ofere cea mai importantă minune de până acum! Pe lângă numerele spectaculos de comice de pe scenă, avem câțiva oameni în juriu pe care cu siguranță ai neglijat să-i vezi în situații comice. Sezonul treisprezece este plin de bucurie, veselie, tocmai ceea ce îți dorești în timp ce ieși din pandemie”, a descoperit Şerban Copoț. Urmărește serialul de comedie iUmor Sezonul 13 Episodul 14 din 20 Noiembrie 2022 on-line.

Așa cum s-a întâmplat în cadrul sezonului precedent, la fel ca și cei 3 jurați prezenți, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, personalități diferite din u . s . A . poate apărea și. Astfel, în fiecare versiune a ecranului, o personalitate tv, un artist sau o actriță va păși pe platoul de filmare și va decide momentele puse în scenă prin mijloacele concurenților.

Leave a Reply