Mireasa Sezonul 6 Episodul 51 din 7 Noiembrie 2022

Urmareste pe site emisiunea Mireasa Sezonul 6 Episodul 51 din 7 Noiembrie 2022.

Doamna Flori a dorit să poarte un dialog extrem cu Gabriela și Valentin, Mireasa Sezonul 6 Episodul 51 din 7 Noiembrie 2022 ar fi putut auzi de la el că acum nu mai are nevoie de premiu și dorește să fie foarte sincer, evident că are un plan și mama lui nu mai credea acum.

Examene pe care dorea să le supună, Miruna regretă că a spus câteva lucruri și mintea ei își vizitează inevitabil familia, fiind cuprinse de lacrimi, Sebaidin și Andrei se află în cursa de îndepărtare și, cu siguranță, considerați unul dintre ei s-au schimbat pentru a-și împacheta deja bagajele de plecare gândindu-se. despre acest traseu, timpul petrecut pe acest afișaj s-a încheiat și va pleca în același mod în care a intrat.

Mireasa Sezonul 6 Ep 51 din 7 Noiembrie 2022

Cred că nu se putea un început mai bun pentru un sezon cu iubire ca-n filme. Mireasa Sezonul 6 Episodul 51 din 7 Noiembrie 2022 A fost un efort uriaş pentru echipă, însă totul e grozav aici! Abia aştept să ne revedem! După prima săptămână filmată în Istanbul, ne vedem în direct din Casa Mireasa!’.
Începând din sezonul al şaselea, reality show-ul matrimonial Mireasa va putea fi urmărit luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. De la ora 16:00, de luni până vineri, Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă Observator, la Antena 1. Urmareste aici mai jos pe site emisiunea Mireasa Sezonul 6 Episodul 51 din 7 Noiembrie 2022.

  • Leave a Reply