Stand Up Revolution Sezonul 2 Episodul 6 din 4 Noiembrie 2022

Vedeți mai jos chiar aici pe site-ul Stand Up Revolution Sezonul 2 Episodul 6 din 4 Noiembrie 2022.

Continuă colecția de surprize din cel de-al doilea sezon din Stand Up Revolution Sezonul 2 Episodul 6 din 4 Noiembrie 2022, care îți permite să fii cel mai benefic vineri, de la ora 21:30, la Antena! Otilia, Elena Voineag, Johny Romano, Bogdan Urucu și Bebeto Yldirim sunt câteva dintre primele persoane publice care generalizează aventura de a face stand-up în cadrul competiției!

Cum au făcut, dar în plus care au fost reacțiile judecătorilor Stand-Up Revolution sezonul 2 episodul 6 din 4 noiembrie 2022 după ce i-au observat la grad, vizitatorii pot descoperi uitându-se la gala de vineri seară, difuzată fără întârziere după versiune unică a iUmor – iRoast , de la 20:30.

Stand-Up Revolution revine în grila Antenei în această toamnă. Sezonul 2 al display-ului oferit prin Ilona Brezoianu și Şerban Copoț începe ofensat în septembrie. Ecranul poate fi urmărit în fiecare vineri, de la ora 21:30, la Antena.

Stand Up Revolution Sezonul 2 Episodul 6 din 4 Noiembrie 2022 on-line
Și de această dată, prezentatorii – Ilona Brezoianu și Şerban Copoţ – ar putea avea grea misiune de a ajuta fiecare concurent care nu a fost în niciun caz la un grad de stand-up. înainte, pe lângă nume celebre, care își adună curajul în dorința de a avea posibilitatea de a intra în echipa unuia dintre jurați sau chiar să pară într-un spectacol cu ​​ei.

” Stand-Up Revolution Sezonul 2 va include multe surprize. Până acum avem o concurență superbă vizibilă, dar în plus, câteva momente wow unice! Am ignorat filmările, deoarece sunt zile în care pur și simplu nu poți asista, oricât de mult ești fericit Evident, a plecat încă o dată cu pariuri și, la fel ca în interiorul primului sezon, aș vrea să ghicească cum trebuie!”, a aflat Ilona Brezoianu.

Şerban Copoţ a adăugat: “Abia așteptăm să revenim la platoul Stand-Up Revolution și să observăm cu ce ne mai minune concurența de data aceasta! În plus, am avut câteva surprize, totuși nu vă pot spune în plus acum!

Stand Up Revolution Sezonul 2 Episodul 6 din 4 Noiembrie 2022 reluare completa sub
O singura problema este sigura, weekendul incepe ofensat corespunzator si se termina corespunzator cu noi, datorita faptului ca vineri, de la 21:30, includem un delicios parte din Stand-up și duminică trecem de râs platoul iUmor, de la ora 20:00, la Antena.”

Leave a Reply