Te Cunosc De Undeva Sezonul 18 Episodul 10 din 12 Noiembrie 2022

Urmărește Te Cunosc De Undeva Sezonul 18 Episodul 10 din 12 Noiembrie 2022 on-line dedesubt chiar aici pe site-ul de internet.

Afișajul „Te înțeleg de undeva!” revine din septembrie cu sezonul 18, la Antena. Afișajul poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00. Opt perechi de concurenți sunt echipați pentru a suferi modificări excepționale.

Afișajul de reluare „Te înțeleg de undeva!” a implinit varsta! Cel de-al 18-lea sezon al show-ului Antenei, dacă vrei să debutezi sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena, aduce pe scenă o colecție nou-nouță de artiști, dar în plus un vârf absolut de top: fiecare jurat ar putea fi capabil de premiu, cel mai la îndemână de îndată ce în conformitate cu sezonul, un avantaj de o sută de factori pentru un cuplu, un avantaj care ar putea produce modificări drastice în interiorul ratingului.

Vă înțeleg de Te Cunosc De Undeva Sezonul 18 Episodul 10 din 12 Noiembrie 2022 on-line
„Pentru că este un sezon aniversar, ne-am hotărât să introducem un avantaj. Sunt aproximativ o sută de factori, un avantaj pentru a aduce modificări incredibile de rating și ar putea chiar extrade destinul întregii competiții!”, a declarat Alina Pușcaș, în timp ce Pepe a adăugat: „Atenție, bonusul poate fi acordat cel mai curând, în funcție de sezon, cu ajutorul fiecărui membru al juriului. poate avea o secundă de gândire, la ieșirea din fiecare gală, după care vor stabili dacă sau nu sau acum să nu mai prezinte bonusul de o sută de factori.

Jurații pot acorda acest bonus cuplului pe care îl consideră că a făcut o transformare de lungă durată!”. Dacă vreun cuplu va manipula pentru a captura bonusul din partea de sus a liniei afișajului, vizitatorii ar putea fi capabili să descoperă cu ajutorul căutării ecranului de reluare de la Antena sâmbătă, de la ora 20:00.

nouă cupluri de supermegacelebrități, concurente una după alta și dornice să se distreze, vor intra în sportul transformărilor la Antena, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20.00, la Antena. Urmărește dedesubt chiar aici, pe site-ul de internet, afișarea Te înțeleg de undeva sezonul 18 episodul nouă din 5 noiembrie 2022 online.

Te înțeleg Te Cunosc De Undeva Sezonul 18 Episodul 10 din 12 Noiembrie 2022, sub
Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU și Emi & Cuza vor interpreta pe scenă „Te înțeleg de undeva!” în cadrul celui de-al 18-lea sezon al spectacolului judecat cu ajutorul lui Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Leave a Reply