Tu Urmezi Episodul 12 din 13 Noiembrie 2022

Urmărește afișajul Tu Urmezi Episodul 12 din 13 Noiembrie 2022. furnizat prin mijloacele lui Tu Urmezi Episodul 12 din 13 Noiembrie 2022 on line.

„Tu urmezi!”, cel mai bun spectacol în care ființele umane stau la coadă pentru un mod de viață la modă, va fi superior în septembrie și poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D! Dan Negru este disponibil în fața a sute de mii de vizitatori cu o afișare sportivă progresivă, care îmbină întregul concurs de stil de viață și divertisment, după ce testul „Sport de cuvinte cu Dan Negru” a demonstrat, prin intermediul publicului de fișiere, dorința de mâncare. de români pentru televiziunea de primă clasă sugerează.

Concurenții stau la coadă și ajung cap în cap cu Black Dan, pe pupitrul în care se află un lanț de premii, ascunse în cilindri. Sumele puse în joc în interiorul opoziției sunt uriașe, totuși, pentru a pune palmele pe ei, concurența își dorește aliați puternici: informații despre stilul de viață la modă, puterea de voință sub stresul cronometrului, perspicacitate. Urmărește afișajul „Tu Urmezi” furnizat prin intermediul lui Tu Urmezi Episodul 12 din 13 Noiembrie 2022 online chiar aici, pe site-ul de mai jos.

Cantitatile din interiorul cilindrilor variaza intre 5.000 lei si 150.000 lei. În plus, concurenții pot câștiga jackpot-ul chiar în ultima rundă, în valoare de 100.000 de lei.

O colecție de personaje și vedete va apărea în platoul afișajului, aducând cu ele întrebări din domenii pozitive, la care concurenții pot fi provocați să răspundă.
„După gimnastica gândurilor de la , vă recomandăm să deschideți diferite drumuri în România cu sugestiile care învață gândurile. este afișajul care vă oferă bani în cazul în care manipulați să presupuneți altfel. Este orice alt superior din interiorul global al televiziune”, a declarat Dan Negru.

Leave a Reply